3. Proszę o dokonywanie wpłat za zamówione towary z doliczeniem
kwoty 15 PLN na koszt wysyłki.
Wpłat proszę dokonywać na konto:
Tomasz Gugała
35 1140 2004 0000 3902 3830 1326 (mbank)
w tytule proszę podać nick z forum
4. Adres do wysyłki wraz z telefonem kontaktowym lub informację o chęci odbioru osobistego na spocie
proszę wysyłać za pomocą poczty e-mail: [email protected]
Witam. Jestem właścicielem Octavi 1.9 TDI 90 KM 1997 rok. Problem polega na tym że w trakcie jazdy przy najechaniu na dziurę lub nierównośc na jezdni dołek lub cokolwiek co delikatnie wstrząśnie autem zapala się kontrolka od świec żarowych i w tym samym czasie na ułamek sekundy spada wskazówka obrotomierza. Po ułamku sekundy wszystko wraca do normy. Autko jest już po serwisie, kontrola świec żarowych, wymiana przekaźnika świec żarowych, podpięciu do komputera itd. Może ktoś się spotkał z podobnymi objawami i zna przyczynę.
podpinam się pod temat po mroźnej nocy -25 na mazurach miga mi kontrolka świec nie wiem co z tym zrobić a sdi zbyt skomplikowane nie jest jakaś rada ??
podpinam się pod temat po mroźnej nocy -25 na mazurach miga mi kontrolka świec
Pytanie pierwsze: przed tym zdarzeniem samochód ciężko odpalił, akumulator miał chwilę zwątpienia?
Pytanie drugie: Kontrolka zaczyna migać po ok minucie od odpalenia auta?
Jeśli odpowiedź na powyższe dwa pytania jest twierdząca, to być może ECU załapał błąd niedoładowanego aku lub słabego napięcia/ładowania akuv - nie pamiętam dokładnego opisu błędu.
Można go skasować lub poczekać aż sam zniknie. U mnie przestało migać po ok 4tyg.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Udesky, zgadza się zamarzła mi skoda przy -25 na mazurach aku padł jak naładowałem i odpaliłem to zgasła ponieważ paliwo zamarzło, po odmrożeniu ciężko odpaliła
Komentarz